Koča na samem

O KOČI NA SAMEM

Se želite razvajati ob pogledu na zelene griče, obsijane s soncem?

Koča na samem v bližini kraja Moravske Toplice vam nudi prostorno dnevno sobo s čudovitim pogledom na okolico, kjer boste imeli občutek, kot da sedite zunaj na jasi, sredi gozda. Ogrevate se lahko s prekrasnim kaminom na drva, s katerim boste ogreli kar celotno kočo.

Koča poleg tega nudi jedilnico za 6 oseb ter popolnoma opremljeno kuhinjo v podeželskem stilu. 

PONUDBA

Kaj vam ponuja Koča na samem?

Koča na samem v bližini kraja Moravske Toplice vam nudi prostorno dnevno sobo s čudovitim pogledom na okolico, kjer boste imeli občutek, kot da sedite zunaj na jasi, sredi gozda. Ogrevate se lahko s prekrasnim kaminom na drva, s katerim boste ogreli kar celotno kočo.

Koča poleg tega nudi jedilnico za 6 oseb ter podeželsko kuhinjo z vsemi modernimi aparati. 

Svoj mir lahko najdete tudi v izjemno veliki kopalnici, ki vabi z masažno kadjo in tušem. Na galeriji so 3 spalnice z zakonskimi posteljami.

Zunanji bazen z ležalniki

Zunanja log savna na drva

Zunanja vroča kad na drva

Notranja masažna kad

Ogromen zunanji prostor za druženje

Vrt z igrali za otroke in jeleni v obori

Veliko parkirišče

Objekt varovan z alarmno napravo

Klimatizirani prostori

Aktivnosti v okolici

Naj bo vaš oddih aktiven

V kolikor ste pravi športnik po duši in aktivnosti predstavljajo tudi pomemben del vašega oddiha, vam okolica Koče na samem nudi ogromno športnih dejavnosti. Na voljo vam je znamenita pohodniška Sladka pot, vsekakor pa se lahko sprehodite tudi kar tako med gozdovi in travniki. Kolesarji se lahko s kolesi, najetimi v TIC Moravske Toplice, odpravite na vsaj 10 znamenitih kolesarskih poti po Pomurju, na voljo pa vam je tudi gobarjenje.

V bližnjih Moravskih Toplicah je na voljo golf igrišče, na Bukovniškem jezeru pa lahko ribarite. 

Ne smemo pa pozabiti seveda na naše najmlajše in tudi odrasle, ki želijo razvajati otroka v sebi. V kolikor pa se počutite bolj romantično, lahko zatavate na bližnji travnik in si pripravite piknik v popolni zasebnosti. Vsekakor pa lahko domišljiji pustite odprto pot in si ustvarite svojo unikatno aktivnost.

Privoščite si počitek

Ostanite v koči na samem in si privoščite totalni odklop

V kolikor ste se odločili za popolni oddih, bo koča za to definitivno poskrbela. Na našem vrtu lahko počivate ob pogledu na jelene v obori, na ležalniku poleg letnega bazena pa lahko prebirate vašo najljubšo knjigo ali pijete vaš najljubši koktejl.

Gurmani si lahko v moderni kuhinji pripravite odlično hrano in si jo postrežete na veliki terasi ob sončnem zahodu, hkrati pa si lahko pripravite tudi piknik na vrtu. V objemu vaših najdražjih lahko ob prasketajočem kaminu preživite hladnejše mesece, večer pred osvežujočim spancem pa lahko preživite v zasebnem wellnessu, ki nudi bazen, masažno kad, bio savno na drva in vročo kad.

Prepustite se popolnemu užitku v Koči na samem in si napolnite baterije za naslednje podvige, ko se vrnete iz tega koščka podeželskega luksuza.

Znamenitosti

Odkrijte lepote goričkega

Goričko nudi veliko možnosti za raziskovanje okoliških znamenitosti, vse pa lahko obiščete peš ali s kolesom.

Moravske Toplice

Golf Moravske Toplice

Stolp Vinarium Lendava

Bukovniško jezero

Pustolovski park Bukovniško jezero

Grad na Goričkem

Grad Matzenau v Prosenjakovcih

Vulkanija - doživljajski park

Cerkev Rotunda v Selu

Plečnikova cerkev v Bogojini

Sirarna Gorički raj

Čokoladnica Passero

Medičarstvo Celec v Ratkovcih

Šunkarna Kodila

Ocean Orchids - tropski vrt - orhideje

Lušt - Paradajz - integrirana pridelava paradižnika

KOLESARSKE POTI

Krasne priložnosti za kolesarske izlete

Moravske Toplice z okolico imajo okrog 200 km označenih kolesarskih poti in 2 kolesarska maratona na leto. Krasne priložnosti za družinske izlete v naravo. Kolesarske poti imajo edinstvena imena, prilagojene so različnim stopnjam vzdržljivosti.

Moravske Toplice-Tešanovci-Moravske Toplice 

Moravske Toplice-Noršinci-Martjanci-Moravske Toplice 

Moravske Toplice-Tešanovci – Bogojina – Ivanci – Mlajtinci – Moravske Toplice

Moravske Toplice – Mlajtinci – Ivanci – Bogojina – Filovci – Strehovci – Dobrovnik – Bukovniško jezero – Bukovnica – Bogojina – Tešanovci – Moravske Toplice

Moravske Toplice – Martjanci – Sebeborci – Andrejci – Zgornji Moravci – Moravske Toplice

Moravske Toplice – Zgornji Moravci – Fokovci – Vučja Gomila – Tešanovci – Moravske Toplice

Moravske Toplice – Tešanovci – Vučja Gomila – Selo – Prosenjakovci – Pordašinci – Motvarjevci – Bukovnica – Bogojina – Tešanovci – Moravske Toplice

Moravske Toplice – Martjanci – Sebeborci – Ivanovci – Kančevci – Ratkovci – Lončarovci – Ivanjševci – Berkovci – Prosenjakovci – Motvarjevci – Bukovnica – Bogojina – Tešanovci – Moravske Toplice

Moravske toplice – Zgornji Moravci – Prosenjakovci – Magyarszombatfa (H) – Gödörháza (H) – Velemér (H) – Szentgyörgyvölgy (H) – Nemesnép (H) – Kobilje – Motvarjevci – Bukovnica – Bogojina – Tešanovci – Moravske Toplice

KOLESA SI LAHKO IZPOSODITE V TIC MORAVSKE TOPLICE
INFO: TIC MORAVSKE TOPLICE, Kranjčeva ulica 3, 9226 Moravske

Toplice,
3 eur/uro ali 12eur/dan

T: +386 2 538 15 20, info@moravske-toplice.com

DELOVNI ČAS:
PO – PE: 8:00 – 18:00
SO: 7:00 – 15:00
NE / prazniki: 8:00 – 14:00

Aktualno

Zavedamo se pomena ohranjanja okolja, zato smo v letošnjem letu uspešno kandidirali na javnem razpisu "Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti."

Investicija obsega vgradnjo toplotne črpalke, izolacijo strehe, zamenjavo stavbnega pohištva, vgradnjo varčne razsvetljave, vgradnjo opreme za zmanjševanje porabe vode, nabavo opreme za zmanjševanje volumna odpadkov, vgradnjo talnega ogrevanja, zamenjava kamina na lesno biomaso ter vgradnjo sistema prezračevanja z rekuperacijo.

Cilji operacije so:

Finančna podpora:

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. www.eu-skladi.si

Vrednost operacije: 114.500,00€ (brez DDV).

Vrednost sofinanciranja: 85.875,00€

";